zondag 30 september 2012

Clubtornooi 2012

Wie mag zichzelf clubkampioen voor het eerste seizoen noemen?  Dat was de vraag die de ruim 20 leden vanmiddag (zondag 30 september) bezighield.  In drie dames- en drie herenpoules werd er gestreden voor de eerste en tweede plaats van de poule.  Net als de beste derde gingen zij door naar de kwartfinales.  Hier kwamen de volgende halve finales uit voort:

HALVE FINALE DAMES:
Lies Houben - Jo Thoné
Jo Wilrycx - Jelle Verheyen

HALVE FINALE HEREN:
Yannick Van Nauw - Kris Marynissen
Pieter Geerts - Lense Swaenen

De winnaars hiervan kampten tijdens de finale naar de titel clubkampioen.  Yannick Van Nauw nam het op tegen Pieter Geerts en Lies Houben kreeg Jo Wilrycx als tegenspeler.

Pieter nam een deftige voorsprong na de tafeltennis, die werd ingelopen tijdens de badminton (+3 voor Yannick).  De squash bleek een uitputtingsslag die in het voordeel van Yannick eindigde (+ 11).  Dat betekende dat Yannick met 10 tennispunten voldoende zou hebben voor het goud.  De tenniswedstrijd ging gelijk op.  Waardoor Yannick zijn te behalen punten al gauw scoorde.  Een mooie intensieve wedstrijd om naar te kijken.

Jo kende tijdens de eerste sporten weinig genade met haar tegenstreefster.  Toch haalde Lies het overwicht na het squashen.  Met 17 tennispunten mocht zij zich clubkampioene noemen.  In de tennis bleek zij toch een maatje te veel voor Jo waarna zij met volle trots beide handen in de lucht kon steken.

Proficiat aan alle sportieve zielen die het eerste clubkampioenschap van de eerste racketlonclub van België trotseerden!
Proficiat aan Lies Houben en aan Yannick Van Nauw voor hun geweldige prestaties en hun gouden plek in ons clubkampioenenarchief!